30 fölött már kényelmesen fesztiválozom!
2020. január 15. írta: Tolvaj Vica

30 fölött már kényelmesen fesztiválozom!

#vélemény

Harminc évesen sem öreg még az ember lánya, de másként néz a nagyvilágra. És legalább plusz tíz év tapasztalattal rendelkezik, mint a fesztiválozó fiatalok nagy többsége.

Nem idegenek tőlem a fesztiválok, minden évben megyek egy-kettőre, de idén vettem észre először, hogy mennyire másként veszek részt rajtuk, mint évekkel ezelőtt. Már nem a Nagy Ő megtalálásának reményében és nem is a másnapok függvényében tekintek ezekre az eseményekre.

Tudatosan választok lehetőséget, nem engedek az impulzív csábításoknak, és sokkal finnyásabb vagyok, mint korábban. Persze a sátorban alvás még mindig nagy kaland, de fontos a komfortos tisztálkodási lehetőség, fontos, hogy a szemét a kukába kerüljön, és fontos, hogy ne csak hamburgert ehessek egy-egy buli után.

Lehet, hogy ennyi idős koromra elkényelmesedtem? Hm, lehet. De nincs ezzel baj, szeretek kényelmesebben fesztiválozni, és ha tehetem, azért inkább a közeli motelben alszom a sátor helyett.

Cikk folytatása ITT!

pink-hair-1450045_1280.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajvica.blog.hu/api/trackback/id/tr115411104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása